Filet z kurczaka
świeże produkty
Filet z kurczaka z polędwiczką
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Filet z kurczaka z polędwiczką
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Filet z kurczaka bez polędwiczki
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Filet z kurczaka bez polędwiczki
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Filet z kurczaka kalibrowany z polędwiczką
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Filet z kurczaka kalibrowany z polędwiczką
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Filet z kurczaka kalibrowany bez polędwiczki
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Filet z kurczaka kalibrowany bez polędwiczki
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Polędwiczka z kurczaka
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Polędwiczka z kurczaka
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Kostka z fileta
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Kostka z fileta
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
noga z kurczaka
świeże produkty
Mięso z nogi kurczaka bez kości bez skóry
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Mięso z nogi kurczaka bez kości bez skóry
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Mięso z nogi kurczaka bez kości ze skórą
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Mięso z nogi kurczaka bez kości ze skórą
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Mięso z uda kurczaka bez kości bez skóry
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Mięso z uda kurczaka bez kości bez skóry
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Mięso z podudzia kurczaka bez kości bez skóry
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Mięso z podudzia kurczaka bez kości bez skóry
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
skrzydełka z kurczaka
świeże produkty
Skrzydło z kurczaka 3 cz
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Skrzydło z kurczaka 3 cz
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Skrzydło z kurczaka 2 cz (v-ka)
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Skrzydło z kurczaka 2 cz (v-ka)
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Skrzydło z kurczaka ramię + przedramię (mix)
Technologia pakowania luz/E2, VAC, MAP
Informacje handlowe
Nazwa produktu: Skrzydło z kurczaka ramię + przedramię (mix)
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Tech. pakowania IQF - tak
Tech. pakowania VAC - tak
Tech. pakowania MAP - tak
Waga opakowania - 2,5 kg
Paletowanie - tak
Waga paletowania: 600 kg
Rodzaj kartonu/tacki - tak
Opakowanie zbiorcze: 3szt.
Termin przechowywania: 6 miesięcy
Specjalizujemy się w przetwórstwie mięsa drobiowego i produkcji pieczonych elementów tworząc dla Ciebie smak, który ma się kojarzyć z domową recepturą tradycyjnych potraw.