Mięso pieczone
Plastry z nogi kurczaka
Pieczone / Plastry z nogi kurczaka TIKKA
Plastry z nogi kurczaka pieczone TIKKA
Previous slide
Next slide
Opis
Wartości odżywcze
Informacje handlowe
Zastosowanie
Opis
„Plastry z nogi kurczaka pieczone TIKKA” to wyjątkowy produkt mięsny, który zachwyci miłośników intensywnych smaków. Plastry pochodzą z soczystych i aromatycznych partii mięsa z nóg kurczaka. Przygotowane w stylu „TIKKA”, co odnosi się do tradycyjnej indyjskiej techniki marynowania mięsa w aromatycznych przyprawach, te plastry oferują niezwykle bogatą paletę smaków.
Mięso jest pieczone, co pozwala mu zachować soczystość i równocześnie uzyskać delikatną, lekko chrupiącą skórkę. Po upieczeniu nabiera wyjątkowego charakterystycznego smaku, zbalansowanego między aromatyczną przyprawowością a naturalnym smakiem kurczaka.
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |||||
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA | 763 kJ / 183 kcal | ||||
TŁUSZCZ | 13 g | ||||
KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE | 4 g | ||||
WĘGLOWODANY | 1,3 g | ||||
CUKRY | 1,3 g | ||||
BIAŁKO | 15 g |
Informacje handlowe
Technologia pakowania IQF | |||||
Mięso bez skóry | |||||
Czas oczekiwania: 4 dni | |||||
Index: KPFN-01 (kurczak pieczony, filet naturalny) | |||||
Waga opakowania: 05 – 2,5 kg | |||||
Wymiary: 2x5cm |
Zastosowanie
Plastry z nogi kurczaka pieczone TIKKA mogą stanowić główne danie podczas wielu okazji. Doskonale sprawdzą się jako danie na grillu, podane na talerzu z ulubionymi dodatkami lub sałatkami. Mogą być także używane jako nadzienie do burgerów, wrapsów lub tacos, dodając wyjątkowy smak i aromatyczność. Niezależnie od sposobu podania, plastry z nogi kurczaka pieczone TIKKA dostarczą niezapomnianych doznań smakowych dla wszystkich, którzy cenią sobie intensywne przyprawowe wrażenia.
Specjalizujemy się w przetwórstwie mięsa drobiowego i produkcji pieczonych elementów tworząc dla Ciebie smak, który ma się kojarzyć z domową recepturą tradycyjnych potraw.
Siedziba Firmy
Media społecznościowe
Beef Meat
- Product
- Beef Meat
- Share
Fusce varius leo et mauris accumsan, eget mollis mi aliquam. Quisque ultrices tortor sit amet est elementum, vitae viverra ligula varius. Curabitur quis elit quis odio cursus tincidunt ullamcorper non sem. Etiam a sem diam. Donec tincidunt finibus odio at convallis. Ut euismod vehicula accumsan. Nullam scelerisque ipsum et lacinia tincidunt. Ut blandit dapibus sodales. Nam a sapien a leo varius sagittis. Aliquam mollis lorem vehicula tellus aliquet, vel ultricies felis vulputate. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Quisque eu orci sit amet nisl pellentesque faucibus mollis.
Cuts of Beef Meat
- Beef Chuck
- Beef Ribs
- Beef Loin
- Beef Sirloin
- Beef Round
- Beef Brisket
- Beef Short ribs
- Beef Plate
- Beef Flank / Misc
Quisque ultrices tortor sit amet est elementum, vitae viverra ligula varius. Curabitur quis elit quis odio cursus tincidunt ullamcorper non sem. Etiam a sem diam. Donec tincidunt finibus odio at convallis. Ut euismod vehicula accumsan. Nullam scelerisque ipsum et lacinia tincidunt. Ut blandit dapibus sodales. Nam a sapien a leo varius sagittis.
Benefits of Eating Beef Meat
- Beef Provides a Great Source of L-Carnitine
- Beef Provides the “Master Antioxidant” Glutathione
- Beef is High in Protein and Helps Improve Muscle Mass
- Beef is Extremely Rich in Minerals
- Eating Beef Helps Prevent Iron Deficiency Anemia
- Beef Contains Carnosine, a Potent Amino Acid
- Beef Contains the Performance Enhancer Creatine
Phasellus consequat eros imperdiet tempor dapibus. Nulla facilisi. Nam laoreet tempor gravida. Donec id est diam. Nullam ipsum ex, faucibus et mauris in, eleifend vestibulum ex. Ut et lacus metus. Nunc interdum elit ut neque viverra aliquet ut eu urna. Quisque convallis, tellus vel congue cursus, est orci consequat purus, ut sollicitudin eros nunc a dui.