Mięso świeże
Mięso z podudzia kurczaka bez kości bez skóry
Wyjątkowy produkt: „Mięso z podudzia kurczaka bez kości bez skóry” to propozycja dla miłośników wysokiej jakości mięsa drobiowego. Soczysty kawałek mięsa, pochodzący z podudzia kurczaka, który został starannie przygotowany, aby dostarczyć Ci niezwykłe doświadczenie kulinarne.
Nasze mięso jest przygotowywane z dbałością o najwyższe standardy jakości, co gwarantuje nie tylko wyjątkowy smak, ale także doskonałą konsystencję. Najczęściej podawane jest w chrupiącej panierce, która nadaje mu smakowitych walorów oraz atrakcyjnej faktury. Idealna propozycja dla tych, którzy pragną zasmakować wyjątkowego udka bez kości i bez skóry, w najlepszym wydaniu. Ciesz się wyśmienitym smakiem i teksturą mięsnego produktu, który z pewnością zaspokoi Twoje kulinarne oczekiwania.
- Wysoka zawartość mięsa z kury – 99%
- Praktyczne opakowanie
- BEZ DODATKU KONSERWANTÓW
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |||||
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA | 763 kJ / 183 kcal | ||||
TŁUSZCZ | 13 g | ||||
KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE | 4 g | ||||
WĘGLOWODANY | 1,3 g | ||||
CUKRY | 1,3 g | ||||
BIAŁKO | 15 g |
Technologia pakowania IQF | |||||
Mięso bez skóry | |||||
Czas oczekiwania: 4 dni | |||||
Index: KPFN-01 (kurczak pieczony, filet naturalny) | |||||
Waga opakowania: 05 – 2,5 kg |
Specjalizujemy się w przetwórstwie mięsa drobiowego i produkcji pieczonych elementów tworząc dla Ciebie smak, który ma się kojarzyć z domową recepturą tradycyjnych potraw.